Rakentamista, leipomista, ompeluita, elektroniikkaa ja askarteluja.... Kaikenlaista säätämistä yhdessä ja erikseen, sen mitä kolmen lapsen perheessä ehtii. Blogin parissa häärii perheen aikuiset, joista Marjan sydäntä lähellä on askartelut, ompelut, pihan laitto ja erityisruokavaliollisille leivonta ja Maunu on keskittynyt enemmän rakentaiseen ja elektroniikkaan.

torstai 15. syyskuuta 2016

Pensasmustikkaa

Keväällä tehtiin pyöräkatos pihaan. Ollaan oltu todella tyytyväisiä siihen. Se rajaa pihaa oikein mukavasti ja ei ole vielä sellaista sadetta ollut, jonka jälkeen olisi pyörät olleet märkiä. Kypärätkin on säilyneet kuivana siellä. Pihan puolelle haluttiin tehdä pieni penkki istutuksille. Meille oli suunniteltu pensasmustikoille paikka yläpihalle metsän rajaan. Koskaan niitä ei ole sinne istutettu, kun laitettiin siihen hiekkalaatikko ja keinu. Tämä pyöräkatoksen tausta tuntui hyvältä paikalta istuttaa pensasmustikkaa.


kuva otettu toukokuussa

Katoksen valmistumisen jälkeen hankittiin materiaalit ja aika nopeaahan tämän penkki sitten valmistuikin. Penkkiin istutettiin 4 pensasmustikan tainta; North Blue, Alvar, Pink Lemonade ja Aino. Sen lisäksi juurelle istutettiin katteeksi rönsytiarellaa ja rönsyleimua.

tältä näytti tänään
Serkku sanoi joskus, että pensasmustikasta saa odotella satoa aika kauan. Yllätys oli aikamoinen, kun tämä oikean puoleinen pensas (North Blue) teki jo kymmenkunta mustikkaa - olivat todella hyviä! Ja aika paljonhan nuo ovat kaikki kasvaneet tämän kesän aikana. Toivon mukaan pysyvät hengissä talven yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti